Post by miconhadampbeen on Mar 8, 2022 23:38:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Noch mal! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Noch mal! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za generator kode goljufanja ▞▞▞
▞▞▞ Noch mal! 2022 version ▞▞▞
Aplikacija je odlična. Igra je odlična, implementacija na telefonu pa dobro narejena. V načinu dvoboja je napaka pri točkovanju - drugi igralec, ki dokonča barvo, mora dobiti 3 točke, ne 5, razen če jo dokonča v istem zavoju.
Čudovita izvedba. Enostaven za igranje in zasvojenost!
Noch mal! Lautapelit xxz
Noch mal! بورڈ rypq
Apl sem kupil po naključju in nisem niti namestil niti uporabljal. Potrebujem vračilo kupnine za nakup
odlična izvedba
Noch mal! Planszowe nfdd
Svoje rezultate bom povišal, če spremenite angleško zastavo iz ZDA v Združeno kraljestvo (ali pa oboje, kot mnogi). Poleg tega aplikacija razmišlja počasneje kot jaz. Nazadnje je zvok v redu, vendar ga izklopim. Zvok kotanja kocke je podoben nevretenčarjem, ki tečejo. Prosimo za razveljavitev za nesreče. Zaslon je malo svetel. Lepi različni zvočni učinki za vsak del točkovanja. Imel sem dva 26 točk, vendar ne kaže obojega. Prosimo, spremenite rdečo kljukico v rdeči križ, če ne morete iti. Igrano 400 v enem tednu!
Uživajte v igri, vendar vas ovira navigacijska vrstica. Igra je skrila navigacijsko vrstico, ko se je aplikacija zagnala. Zdaj navigacijska vrstica ostane in moti igranje iger. To je edina aplikacija, ki jo imam, kjer ostane navigacijska vrstica.
Zakaj je zastava za angleščino zastava ZDA namesto zastave Združenega kraljestva?
Fantastična aplikacija. Upam, da bodo na neki točki uvedli ostale 3 kazalnike!
Noch mal! სამაგიდო urn
Hitro je postala ena mojih najljubših iger.
Odlična igra
Všeč mi je ta aplikacija, samostojne igre so zelo hitre, zato sem od včerajšnjega prenosa zlahka odigral tri ducate iger. Še posebej mi je všeč, da so dodatne barve blazinic vključene brezplačno. V resničnem življenju sem igral samo standardno različico, zato zelo cenim priložnost, da preizkusim dodatne različice. Zdi se mi, da so nekoliko težji od standardnih ploščic, moji rezultati so ponavadi nižji, ko jih igram - kar mi je všeč zaradi težje težavnosti! Po toliko igrah je edina stvar, ki manjka tej zelo dobro narejeni aplikaciji, gumb za razveljavitev. Nekajkrat sem po tem, ko sem začel prečkati odsek, spoznal boljše mesto. Kar to ni problem, če je na plošči še en prostor, če kliknete tam, se bo X, ki ste ga začeli prečkati, premaknil in v bistvu lahko 'naredite čez', vendar ko se igra nadaljuje in pridete do zadnjih nekaj presledkov, jih je veliko ne bo še ena potencialna točka. In ne morete 'ponastaviti' znotraj istega barvnega bloka. Zato pogosto na koncu razdelim blok na več manjših blokov 1, pri čemer bi jih zaradi začetka z druge lokacije morda pustil v skupini 2 ali 3. Moja edina neumna pritožba. Sicer deluje izjemno dobro. Ocene so se gibale od 5 do 39 v številnih igrah, poskušati preseči moj rekord 39 je precej težko, vendar uživam v izzivu!
Resnično si želim, da bi posodobili solo pravila. Vem, da ni kriva aplikacija, vendar solo pravila za to igro smrdijo. Samo skozi nekaj nesrečnih zvitkov kocke lahko na koncu preskočite svoje zadnje 3 zavoje.
Noch mal! Настольные игры stl
Dva igralca na eni napravi je neverjetno
Coin Boom: build your island & become coin master! Sarguzasht cno
Zabavna igra! Izziv!
solidna aplikacija (zlasti kot vključitev digitalnih kock), zakaj pa mi vedno preprečuje uporabo določenih kock v solo načinu, ko bi jih zlahka uporabil?
Uživajte v igri, a aplikacija se zruši na polovici približno tretjine časa. Uredi: ni sporočila o napaki. Zrušitev na začetni zaslon. Pixel 2.