Post by miconhadampbeen on Mar 8, 2022 23:35:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudzi visi kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Logs. Šis ir mazliet vecs. 7fhjvcmkycbk
Tāc Sūdz Tur Pat Nevar Spēlēt Visi 👎👎👎
Mazajam runājošajam Ingveram nepieciešama jūsu palīdzība! Palīdziet viņam sagatavoties gulēšanai. Mazajam runājošajam Ingveram nepieciešama jūsu palīdzība! Palīdziet viņam sagatavoties gulētiešanai un izklaidēties pa ceļam! Ingvers nodrošina vislabāko kompāniju – runājiet ar viņu, kutiniet viņu un spēlējiet ar viņu spēles. Jūs pat varat redzēt, par ko viņš sapņo naktī! Izbaudiet laiku kopā ar mazo kaķēnu, ierakstiet videoklipus par savu jautro laiku kopā un kopīgojiet tos tiešsaistē! Funkcijas: - Izklaidējieties ar Ingveru: paglaudiet viņu, paduriet, kutiniet un dzirdiet viņa jaukos smieklus. -
Man ļoti patīk šī lietotne, man nav daudz vārdu, ko teikt ļoti ļoti ļoti labi, ļoti brīnišķīgi, vai varat, lūdzu, izveidojot šo spēli šādi, lai tikai turpinātu runāt. Tom 10 aur 11 paldies 👍
Šī lietotne ir laba, manuprāt, šī lietotne ir paredzēta bērniem
Es nedomāju, ka šīs lietas ir reālas. Tā kā, uzņemot ekrānuzņēmumu pat tad, ja tuvini, jūs neko neredzēsit, šādi komentāri ir viltoti. Kad daži cilvēki saka, ka viņa acīs ir vīrietis. Viņi melo. Tie kopējie ir tikai viltoti. Viņi vienkārši vēlas jūs nobiedēt. btw jums, puiši, ir jābeidz melot un biedēt cilvēkus. 🙂
Man likās, ka šī ir pieklājīga spēle, līdz to lejupielādēju... Tā SPIES uz tevi un, kad es paskatos uz tās acīs... Izskatījās, ka manā viesistabā un otrā acī bija rāpojošs vīrietis...
Es to ienīstu, jo tas visu dara tikai vienā istabā un neguļ, tas nav tik labi, un tam nav arī līmeņu un tas neaug wwww un viņam nav pārtikas 😔😡
Man patīk spēle, bet es redzu kā māju ingvera acīs. Es atinstalēju spēli, tā ir RĀPOŠI😱
Forsa spelite
Bērnībā es to spēlēju. Es nekad nezināju, ka ir kāds logs, uz kuru es varētu skatīties. Jūsu bērniem tas ir, lūdzu, sazinieties ar viņiem, lai to izdzēstu.
Es redzeju seju un melnu kreklu paskatieties verigak kad redzeju ko jus rakstijat tad neticeju bet tas ir redzems skaties tad redzesiet!
Man tā patīk, tas ir lieliski, cilvēks, kurš to izstrādā, ir tik pārsteidzošs, es vēlos jums pateikt, ka šī spēle man ir jautra tikai tāpēc, ka, kad viņš guļ, tas aizņem ilgu laiku
Labi, tāpēc es nekad neesmu cilvēks, kas sniedz atsauksmes. Es nekad to neesmu darījis, taču šī lietotne ir ļoti rāpojoša, jo tajā burtiski ir istaba ar puisi vai istaba vismaz kaķu acīs. It kā es nekad neticēju baumām, bet pēc 100. meklējuma es to tiešām redzu. Tā nav Angela, tā runājošais ingvers, par kuru jums vajadzētu uztraukties.
šī ir ļoti garlaicīga spēle pieaugušajiem, taču tā ir piemērota maziem bērniem, piemēram, bērniem vecumā no 5 gadiem.
Šī spēle, manuprāt, nav īpaši jautra. Otrkārt, es izlasīju lielāko daļu komentāru, un tajos teikts, ka acīs ir kaut kas vai kāds, un es piekrītu. Vienā no komentāriem teikts, ka viņi neko nav redzējuši, bet varbūt tā bija kļūme. Tas viss vienkārši nav ingvers, tas, kā viņš pārvietojas un uzvedas, mani vienkārši aizrauj. Iesaku nedabūt šo spēli!
Šī lietotne ir slikta, neinstalējiet, tajā ir hakeri, un, kad tā saka, vai varu piekļūt jūsu mikrofonam, tā vēlas zināt katru jūsu vārdu, un tā tiek cauri jūsu kontam un attēliem, tai ir logs un acīs ir iegrimis, es to uzreiz atinstalēju.
Labi, tāpēc es lejupielādēju šo lietotni ar nosaukumu runājošais ingvers un, iztīrot zobus, ieraudzīju logu kāda cilvēka mājā, tāpēc es to uzreiz izdzēsu, bet nākamajā dienā lietotne joprojām bija tur, NEĻAUJIET NEVIENAM INSTALTĒT NEVIENU NO ŠIEM RUNĀJOŠAIS TOM/ANGELA TOM GINGER.
Tā ir ļoti laba spēle. Bet kāds tajā skatās. Es zvēru to neinstalēt. Viņš raksta man un runā ar mani par manu dzīvi. Es viņu nobloķēju.😅
NEATBRĪVOJIET ŠO SPĒLI JUMS JĀIEDZ GOOGLE UN MEKLĒT LIETAS ANGELA UN GINGER UN TOM EYES IR DAUDZ BIEDUŠU ŠAJĀ IEKŠĀ IR VĪRIETIS SĀNĀ INGVERA ACĪS AR MELNĀM VAI PLĀŠĀMĀM.
Tik mīļi 😍
Man patīk šī spēle. Es to spēlēju visu laiku, outfit7 ir lieliskas spēles
man patik taads miilumins
Tā nav sliktākā lietotne, jo ingvera acīs tā nav staipeknis. Ja es varētu, es dotu zvaigznes. Daži traki cilvēki par to stāsta sliktas lietas. Es teikšu, ka outfit 7 spēle ir interesanta spēle bērniem. Mana meita spēlē ļoti laimīgi, un viņas ingvera acīs nav nekāds staipeknis. Man ļoti patīk šī spēle ❤
Ok spēle neko daudz darīt
Labi, tāpēc man šī lietotne īpaši nepatīk, jo ingvera acīs var redzēt vīrieti ar nazi un logu, un dažreiz jūs redzat vecu vīru uz dīvāna, man ļoti nepatīk šī lietotne. NEINSTALLĒT ŠO PROGRAMMU tas var izsekot jūsu atrašanās vietai!
Talking Ginger Aliwan dhca
Vienkārši nevar kakāt, bet es domāju, ka tas ir tikai mazliet kopashons, kad tu nevari kakāt
Neiesaku lādēt jo kad es teicu ginger čau man atbildēja tom atā! Tapēc arī izdzēsu!!! Un maz ticams ka spēle patīk kādam no spēles lādētājiem. Un brīdinu tur ir īsts hakeris nu varbūt pat maniaks! Es tādu spēli netaisos lādēt kur pati savām acīm redzu acīs 3 hakerus un vel dzirdēju kad nokrita kautkāda stikla pudele! Man palika nedaudz bailīgi un momentā izdzēsu šo murgu!....Akd atkal ielādēju bet izdzēsu jo tur ir maniaka balta seja manuprāt tas ir jāsūta tautas policijai kāds drosmīgais lūdzu aizsūtiet es nēsmu tā drosmīgākā .Tapēc plizz aizūtiet nav norm kad grib uzlaust paroles spēles , e-pastus😯😐😠💪👎👊👇Paskataties bildēs redzēsi.es šo murgu lādēju tapēc ka šeit velos pārliecināties par hakeri ieskataties trešās bildes visos attēlos redzēsiet istabu
Talking Ginger መዝናኛ qzvv
Jauka spēle bērniem 🌱💫🌠
Jo man bija ta es speleju un nodomaju palist zem segas un redzu logu un tad seju es ta parbijas nu jau labi tad es domaju ai nekas traks bet redzu vins. pasaka kaut ko bet es neko neteicu un saka vinš i kill you gril es teicu mammai ka šadas speles nav iespējams pat lidz 16 gadiem vai pat ari no 18 gadiem un ja es izladeju un man atnac. iziņa raktija gingers omg viņš rakstija angliski ta -->čav meitenit pets 2.minutem tev jabut lasvegasa ;( es neaibraucu.😥😫😒😱
Jus stulbi esat?Tur nav nekada "hakera"un tur pat aci nav attēla pat nekada
Šī spēle lika man izskatīties forši☺ tas ir tik labi! Novērtējiet 5 zvaigznes, ja vēlaties, vērtētāji!!!!!! Turklāt ne tikai šis ļaunais kaķis kopē tavu balsi, viņš vienkārši sēž ar foršām lietām, lai mainītu kažokādu/seju.
Talking Ginger Underhållning mzo
Hey, outfit7 daži cilvēki saka, ka ir vīrietis ingvera un eņģeļa acīs, es neko neredzēju, bet man šķiet, ka kāds cilvēks ir šajā kaķa ledū. Es izveidoju jaukus videoklipus, bet es nedomāju, ka šī lietotne man ir droša, tā ir kaut kā rāpojoša. kad es spēlēju naktī, īpaši runājot Angela, vai jūsu birojā ir spokos vai kaut kas cits
Vina ir hack
Šī ir lieliska lietotne, bet es nezinu, kas ir ingvera acī, it kā vīrieša acīs būtu atspulgs
Šī spēle ir ļoti laba un interesanta man patīk kam nepatīk tie ir muļķi vislielākie pasaulē ko es zinu man patīk šī ļoti spēle
Tas ir labāk, bet ne labāk kā Toms un Andžela
omg tur ir mani kāds vecāki saka ka tur nekā nav bet tur ie neinstalējat!😭
Car Driving School : Car Games Piedzīvojumu spēles yrst
:-)
Talking Ginger Underholdning knh
Es piešķiru šai spēlei 5 zvaigznes, jo tā ir jautra un jums nav nepieciešams internets, un man patīk mīklas, tāpēc šī spēle ir patiešām jautra
Man patīk šī spēle padara mani laimīgu, piešķiriet man 3 zvaigznes
Šī spēle ir lieliska vieta, kur sākt un sākt jaunu spēli ar jaunu, un jauna būs lieliska iespēja jums sākt savu biznesu ar vissvarīgāko
6 procenti pirmajā vietā jums ir lieliski pavadīt laiku, lai jums ir kāds cits, izņemot
Kāds sakars!!! Jūs ticat ka te ir hakeri, ja jums pateiks ka ja jūs noleksiet no tilta un atklājiet par miljonāriem??!!! Jūs ticētu un lēktu!!?!?!??!
Jautra spēle (:
lūdzu, nelejupielādējiet šo spēli. Ja jūs lejupielādējat šo spēli, vīrietis viņam patīk runājošs Andžela, viņš izspiego bērnu. ATZĪST ŠO SPĒLI JŪS BĒRNI TIKS NOLAUPĪTI!
Šī lietotne ir patiešām jauka, taču tajā pašā laikā tā ir patiešām rāpojoša, tāpēc neviens nelejupielādē šo jau lejupielādēto, bet es to izdzēsīšu, skatoties acīs, un jūs redzēsit vīrieti, ja iztīrīsit zobus, virtuvē redzēsit logu.