Post by miconhadampbeen on Mar 8, 2022 23:32:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod več denarja ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Hero Dash 2022 version ▞▞▞
prosim popravite, če je internet vklopljen, je adv zelo agresiven in igra upada..igra dobro teče v letalskem načinu.
Super igrica am tom in njegovi projatelji bi lahko imeli kake super moči no in zato nedobite 5 zvezdic proaom to popravte z velikim spoštovanjem hvala za razumevanke
Popravi prekleto napako, ko dvigneš ⚡ vklopi in nato poletiš, moje najboljše rezultate vedno uničijo zadnji je bil 6 M in se je še vedno dogajal isti hrošč, obožujem to igro in že imam vse običaje junakov, zato prosim popravi
Bila je zelo dobra izdelava in grafika je prav tako dobra, vendar ta igra ni popolna, zato dajem 3 zvezdice
Ta igra je imela toliko napak. Njihova naloga je ubiti 18 letečih rakuna in nisem našel niti enega letečega rakuna. To sem igral 1 uro in 1 ne najdem niti enega letečega rakuna
Všeč mi je ta igra, vendar je zdaj dolgočasna. Lepo prosim za izboljšanje. Dodajte več skladb, prowers.
Toliko sem pričakoval, a me je razočaralo, vendar je grafika dobra. Naredil sem nekaj sprememb, da sem dobil 5 zvezdic.To je dobra igra, vendar vsakič, ko naložim v igro, me kar naprej zažene, ker nenehno govori, da se mora aplikacija znova odpreti
Všeč mi je, vendar ... pomotoma ga izbrišem in nato znova namestim, vendar je ves moj napredek izginil. Prosim, naj se vrne in prijavil sem se v Google Play, vendar še vedno ne deluje, prosim, odpravite težavo.
Ta igra je super.. Ampak iz nekaterih razlogov je grozna.... Ko odprete, traja veliko časa in ne deluje pravilno... Poskusite odpraviti težavo... 😊
Dajem 3 🌟, ker je igra postala dolgočasna, ko je sončni žarek odvzel. Ni izziva za igranje, tako da gre za kovance, ki v resnici niso potrebni. Tako zabavno s sončnimi žarki. igra je zdaj tako dolgočasna. Za dokončanje misije moram počakati en dan.
Super igra zabavna in zanimiva
erica Weiss je zmajeva kraljica in policajka pred časom iz nekaj minut vašega življenja z možem na zabavi in bila je tako, da moram biti nekoliko nesramen, vendar ne tako slab glede fantov, to je bil moj prvi poskus in ji bom rekel, da ima fanta, ampak to
Ta igra mi je všeč, polna je izzivov. Ampak naj bo boljše kot prej,
Zaradi leta in večerje vzrok smrti kot
Ta igra je dobra, vendar ima preveč težav, na primer, ko se zrušite, potem bo prišel glejte oglas, da to storite znova od tam, kjer ste nehali igrati, potem morate gledati tisti dolgočasen dodatek, zato sem dal oceno samo za 4 zvezdice
Talking Tom Hero Dash פעולה zde
Talking Tom Hero Dash Hành động let
Lepa igra ampak toliko oglasov, prosim, izogibaj se, da bom dal 4 ZVEZDICE ZARADI OGLAŠEV IN NADZORA SPOROČIL PROSIM IGRAJTE TAKŠNO IGRO, DA SE IZOGNITE, DA se včasih želim skočiti, vendar je zamudil, da so bile težave v igri
Ta igra poslabša oglase. Vsak posamezen oglas se igra znova zažene
Lepa aplikacija, vendar vzame toliko časa pri nalaganju in če želite odkleniti kateri koli lik, morate odpreti svoje mobilne podatke in ko odpremo podatke, ta igra ne deluje dobro, drugače je ta igra dobra
Hjjjjjajajjajajajjajajjajajjajaj , ki je v tem, da je to lahko bilo z moj . P
Zabavno, vendar se včasih ne igra
Najboljši!!!
Kar zabavna samo pre počasno pridem v igro
😭😱😔😱😱🙄😔😔😔😔
Ta igra preveč zamuja. Vedno sem zaostajal za posebno animacijo, ki me je vedno stala igre. In premikanje levo ali desno ne deluje dobro ves čas. Ta igra mi sploh ni bila všeč...
Igra je res dobra, toda oglasi spodbujajo
Kul in lepa igra, ampak problem je v tem, da ni pomembno, ali dobim 2 milijona točk ali 10 točk, nikoli mi ne dajo ničesar pri naslednjem najvišjem rezultatu. Poleg tega je težko odkleniti stvari z igranjem igre, saj ni pomembno, koliko in kako bolje igrate igro. Uporabniku morate dati nekaj draguljev, če je dosegel nekaj dobrega
Ko dobra igra corgi dog price Mark Mark Mark Mark debord Steve hey look deep. gorila
No, slišim, da govori govoreči Tom, to ni zelo dobra igra, vendar mi je všeč, zagotovo vem, da je dobra igra, saj mislim, da je podajanje kovancev nekakšna prevara, če pomislite na to, zato vam pišem tri zvezdice in mi ni všeč, res mi je všeč igra, vendar jo običajno igram. Več igram Tom gold run in ta vprašanja so bila v redu, ker nisem vedel zagotovo, zato sem samo nosil, zato berem ti tri zvezdice 🤔🤗😁 . 3
PREVELIKI OGLASI. Če je to OTROŠKA IGRA, zakaj je toliko pojavnih oglasov? Smešno je, da otrok NE MORE UŽIVATI V Igri. NE IZGUBLJAJ ČASA.
Moja mlajša sestra obožuje to igro, vendar jo sovraži zaradi škatel. Tako dolgo trajajo, da se odprejo. Veliko je tudi oglasov. Celo transparent na vrhu.
V redu je. Toda zlati tek je boljši, nimate koristi od pridobivanja novih preoblekov, zakaj bi torej zapravljali svoj denar za to igro. In mislim, da je edina dobra stvar tega ga,e ta, da lahko dobite ultra skrinje z zbiranjem posebnih predmetov (kot so zapiski izpred enega tedna). To pomaga novemu in veteranskemu igralcu, ker način zgodbe traja tako dolgo, da se skozi, ultra skrinje pomagajo
Razlog, zakaj sem ji dal 3 zvezdice, je bil, ker nima veliko likov ali krajev, kot je Tom gold run, vendar je dobra igra, vendar je grafika malo slaba. Upam, da boste v naslednji posodobitvi naredili več mest in likov
Zaradi tega se moj telefon zruši. Igral samo eno stopnjo. Z mojim telefonom ni nič narobe, na njem je dovolj pomnilnika. Celo ponastavi telefon. Ni sprememb. Odstranil igro in ponovno namestil. ista stvar. Za vedno sem odstranil. Sram tudi. Moja hči si ga je res želela igrati. Prosimo, popravite za bodoče igralce. Hvala vam. Dajem eno zvezdico, ker sem jo ocenil, da to objavim. pravim NIČA.
ZELO SLABA ZAMAGA
Je res ful dobra igrica ♡♡♡♡♡♡
To je zelo lepa igra, vendar vsebuje veliko oglasov in se ne bo igrala, vendar je zelo lepa igra
Ta igra hoče samo vaš denar. Za otroke je bilo 30 minut zabavno.Potem sem se odločil, da ga poskusim in prepričan sem, da ima mehaniko, zaradi katere vaša igra zamuja, tako da zadenete stvari, ki jih zagotovo niste zadeli
Super igra malo manj diamantov bi moglo bit za palačo
Persian Nights 2: The Moonlight Veil Kalandjátékok vyw
Najboljša igra vseh časov, v veselje mi je bilo prenesti to igro, zato sem ji dal 5 zvezdic
To igro bi ocenil na 5:00, ker obstaja nekaj razlogov, zakaj bi to naredil prvi, ker veš, ko teče precej kul, si izbere različne obleke, ampak težava, ki jo imam pri tej igri, je, da ima veliko oglasov, ampak vse to je res dobra igra, ki bi jo rad spoznal, če bi kdaj naredil to igro. Mislim, da bi mi bila ta oseba precej kul stvar, ker mora biti ta oseba zelo ustvarjalna, ampak ja, prav ta stvar do pet, ker je tako zelo smešna ustvarjalna kreativna igra .
Zmedena sem 😕, ali ta igra deluje ali ne? Odprem ga in po pritisku na enega od gumbov traja nekaj hektarjev časa, da se naloži, nato pa nenadoma preneha delovati. Ta igra zahteva VELIKO popravkov.
Super in bolj zabavno v igri 😀😀😀😀😀
Dobra igra samo, da ko narediš vse svetove, nimaš kam drugam, čakaš na nov svet skoraj 2 leti
Razlog, zakaj tej igri dajem tri zvezdice, je ta, da je prelahka za igranje in da so bitke s šefi zelo enostavne
Super igrica ampak lahko bi še kaj dodala, da bi bila boljša zanimiva lahko pa bi tudi kaj spremenili recimo ko prideš do Hanka postane vse tako drago ko gradiš in da bi lahko prej dobil vse obleke za Toma in prijatelje 😁😂🤣
Moj otrok je užival v tej igri, dokler se ni izkazalo, da je eden od oglasov heavy metal bend, ki igra grozen, vsekakor ne otroku primeren glasbeni video, kako lahko pustiš, da se kaj takega prikazuje v otroški aplikaciji???
Odlična igra je bila super, a če bi lahko zmanjšala število oglasov, bi bilo super, vendar bodo dobre igre
Talking Tom Hero Dash Hành động trr
Dobra igra. Opravil sem vse stopnje. In osvobodite vse Tomove prijatelje.