Post by miconhadampbeen on Mar 8, 2022 23:29:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic War TD 2 Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic War TD 2 Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieskończone klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ Epic War TD 2 Premium 2022 version ▞▞▞
Byłaby to dobra gra, gdyby rzeczywiście zadziałała. Nie pozwala mi zburzyć niektórych wież i nie pozwala mi ulepszyć moich wież w meczu, nawet jeśli kupiłem ulepszenie w laboratorium. Absolutnie okropne. Napraw to lub zwróć pieniądze
Świetna gra. Grałem po raz pierwszy w epicką wojnę td i jest niesamowity, uwielbiam grafikę.
To jedna z najlepszych gier typu tower defense, w jakie kiedykolwiek grałem.
Ta gra jest zbyt trudna. To nie jest zabawne.
Świetna gra, łatwa do nauczenia, mnóstwo zabawy zarówno dla początkujących, jak i profesjonalistów z gatunku TD.
Poniżej moich oczekiwań...
W grze często pojawiają się usterki, wieżyczki, mapa i jednostki. Bardzo zapluskwiony.
nic bardziej frustrującego niż gra, która jest dosłownie niemożliwa do ukończenia... bardzo fajna i dobrze wykonana gra, która jest sfałszowana. nagrody nie pokrywają się z kosztem wież, nie ma znaczenia, jakie rozmieszczenie lub jakie wieże użyjesz... nie możesz wygrać, gdy dojdziesz do ósmej planszy. w przeciwnym razie byłaby to jedna z najlepszych gier td. Kupiłem premium, ponieważ było to bezpłatne za moje punkty gry. nie marnuj pieniędzy.
Czekam na aktualizacje
Brak równowagi po poziomie 3, fundusze początkowe są zbyt niskie. Z niewielkimi poprawkami przez deweloperów może to stać się świetną grą. Do tego czasu poziom 4 jest nie do pobicia. Nie wiesz, co myśleli deweloperzy, może żadnych beta testów? Dopóki nie zostanie naprawiona, ta gra jest żałosną stratą pieniędzy!
Gra jest super niestety cena za wysoka jak za gre na androida
Nie działa na Samsung Galaxy S5. Aplikacja zawiesza się na ekranie ładowania.
Tworzysz stresującą grę, zbyt trudną do grania
Tylko jeden sposób na wygranie poziomu
Świetna grafika i dobry początek, ale na późniejszych poziomach nie możesz używać własnej strategii i musisz robić to, co zaplanował programista, nie jestem czytelnikiem w myślach, więc musiałem robić ten sam poziom w kółko, aż znalazłem dobre rozwiązanie, pierwsze kilka razy jest w porządku, ale po 10-krotnym rozegraniu tego samego poziomu robi się nudno i do tego czasu jest już za późno na zwrot pieniędzy.
Rozgrywka jest bardzo liniowa, musisz znaleźć dokładną wieżę do zbudowania w dokładnym czasie w dokładnym miejscu. Wszystkie wieżyczki są twardym przeciwnikiem dla określonej jednostki, nawet ulepszenie ma na celu przeciwdziałanie określonej ulepszonej jednostce. Jedyną realną strategią jest po prostu powtarzanie fali, dopóki nie będziesz wiedział, którą wieżę umieścić, kiedy i gdzie. Najgorsze jest to, że preferencja celu wieży jest tyłem do tyłu. Gra jest żmudna, nie ma w niej miejsca na kreatywność i jest to bardziej gra logiczna niż gra td.
Myślałem, że będzie opóźniony i niezadowalający, okazało się, że jest odwrotnie
Poszło dobrze. Dostaję precyzję rozmieszczenia wieży, ale poziom 17 był daleko poza absurdalnym wymogiem precyzji. Przeszedł z trudnego do niemożliwego.
Tylko ja
Niesamowita gra, ale jak wspomniano w poprzednich recenzjach, wieże muszą być umieszczone dokładnie tam, gdzie dewolperzy chcą je umieścić. Nie ma wolności. Koszt ulepszeń jest bardzo wysoki, a dochód z zabójstw jest bardzo niski. Co za strata poza tym świetnej gry
Najbardziej absurdalne wieże w historii. Strzelają wszędzie i nie ma możliwości skupienia ognia. Co za strata dobrej grafiki. Straszny!!!
Nie są warte $, które pobierają, niezależnie od tego, czy są to twoje $, czy nagrody za gogle $. Skorzystałem z tego ostatniego i nadal jestem rozczarowany! Ludzie mówią, że te grafiki są na najwyższym poziomie. Wygląda jak coś na starszej technologii ekranowej, 480×240. Używam 1 i Nexusa 6 i wygląda to źle. Tandetny dźwięk! Jedyną prawdziwą rzeczą, która została powiedziana, jest niezrównoważenie. Ale hej, użyj tylu wież, ile chcesz, nadal dostaniesz gwiazdy. Chcesz prawdziwej gry TD ze świetną grafiką, a następnie wypróbuj Defense Zone 2. Teraz jest to gra TD warta $. Uwaga dewelopera!
Średnia plus
Epic War TD 2 Premium Estrategia ysra
Epic War TD 2 Premium სტრატეგია rnl
Zgadzam się z innymi oceniającymi, nie możesz rozwijać własnego stylu gry. Musisz to zrobić w określony sposób albo przegrać
Sim Farm - Build Township Gündəlik revc
Grafika jest dobra, ale po trzech poziomach staje się strasznie trudna i nużąca. Ponowne odtwarzanie fali po fali, aby poprawić rozmieszczenie, nie jest zabawne.
하지만 역시나 1편만한2편없다고 td1이 td2보다 더 완성도있고 재밌는것같습니다
Fajna gra do grania
Tylko 20 groszy
Na początku bardzo mi się podobało, ale dość szybko straciłem zainteresowanie i żałowałem, że go kupiłem. Po prostu nie ma apelu o kontynuowanie. Byłoby lepiej, gdyby istniała JAKAŚ fascynująca historia, ale ostatecznie granie w tę grę wydaje się być pracą. W kółko to samo, bez żadnych oznak postępu, z wyjątkiem ulepszonej wieży. Odinstalowałbym go, gdybym za to nie zapłacił. Właściwie nadal zamierzam go odinstalować, aby zwolnić trochę miejsca.
3 i trochę
Żadnych problemów z liczbą klatek na sekundę, niesamowitą grafiką, świetnym dźwiękiem. Na pewno zagram w to więcej
Nie można ulepszyć wież!!!!! Zaktualizuj tę grę!!!!
Jak większość mówi w komentarzach, wydaje się, że musisz ustawić wieże w dokładnej pozycji, aby przejść poziom nawet w arkadach. Nagle na poziomie 4 robi się dość trudno i wpadasz w stagnację. Przypuszczam, że są tam o wiele lepsze gry typu tower defense.
Dobrze
Dziękuję firmie za Mista, tak więc gry jest dzisiaj Ta gra . Liczę jeszcze na nowe aktualizacje, ale jak w razie potrzeby najlepiej znaleźć aktualizacje:)
Żałuję, że przypadkiem nie wrzuciłem dolara do kanalizacji burzowej, niż dobrowolnie wydałem go na tę grę. Dobra grafika i efekt to jedyna zaleta. Mniejsza sztywność byłaby mile widzianą cechą
Nieprzydatny
Może być dobrą grą, ale tak nie jest. Deweloperzy, przeczytajcie recenzje, wszyscy mówią to samo! Nie jest to zbalansowane i musisz mieć odpowiednią pozycję poszczególnych wież, bo inaczej przegrasz. Poza tym celowanie jest okropne, dlaczego nie strzela do pierwszego wroga, jak każda inna obrona wieży, zamiast strzelać tylko w tego, na co ma ochotę?
Ale to wszystko.
grafika świetnie wygląda na wideo demonstracyjnym, ale w rzeczywistości jest zduplikowana, wszystkie ruchy obiektów poruszają się w tym samym czasie, strategia i myślenie są słabe w tej grze, fundusze są bardzo rzadkie, zmarnowałem swój czas i pieniądze na tę grę
Jak powiedzieli inni, prawie tylko jeden sposób na pokonanie każdego poziomu. Żadnej prawdziwej zabawy.
Ta gra to śmieci i będziesz wściekły na siebie za płacenie pieniędzy za grę.Nie można ulepszyć wież... Opcja po prostu nie istnieje podczas gry....
świetna gra