Post by miconhadampbeen on Mar 8, 2022 23:21:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai trikdo monetas ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Man labai patinka šis žaidimas ir labai džiaugiuosi jos gimtadieniu 🎅
tai miela, bet tikrai erzina.
Tai puiki programa, bet aš nežinau, kas yra imbiero akyje, tarsi žmogaus akyse atspindys
Aš žaidžiau šia programėle ir tai buvo smagu, bet manau, kad akyse buvo kažkas, panašus į baisų veidą ir stiklinį langą.
Talking Ginger Underholdning knh
Gerai, tai taip baisu😯😯 Žinau, kad jie sutvarkė kalbančią Angelą, bet jei rimtai, jei žiūrėjote Laurenzside vaizdo įrašą, pamatėte kiekvieno, kuriam patinka žaidimas, akis, klystate! Ištrinu, nes jo akyse pamačiau ratą ir juodą kambarį😨😨😨😨 NEATSISIŲSTI!!!!!! TAI NENAUDA VAIKAMS ĮSIlaužęs HAKERIS!!!😯😱
Šio sveet
IŠTRINTI DABAR Man 11 metų ir pamačiau „YouTube“ vaizdo įrašą apie tai, todėl atsisiunčiau jį, kad pamatyčiau, ar tai tiesa. Kai atidariau, buvo parašyta, kad aš tavęs negirdžiu. Jis liepė man pasiekti mikrofoną ir galeriją. Kadangi esu kvailas, sutikau. Jis pats išsivalė dantis (CREEPY). Tada pažvelgiau jam į akis ir pamačiau langą, knygų lentyną ir vyrą baltais marškinėliais ir kauke. Aš padariau ekrano kopiją. NEATSISIŲSTI ŠIO ŽAIDIMO. PLZ. Vietoj to žaisk roblox
Jo akyse kompo ekranas!!!😱omg nepatinka man👎😱
taip baisu, jei įdėmiai pažvelgi į jų akis, bet tai savotiškai smagu
Odieve kaip Jo akise matau kažkokį vira į can see in hes a taip moteris
Ten aiskiai matesi vyro kambarys as viska maciau
Mielas ir linksmas žaidimas 😋
aš pati katik patikrinau ten tikrai kažkas o dieve gerai kad aš nežaidžiau šito žaidimo tik dabar išgirdau nusprendžiau patikrinti:😨😫
KAŽKĄ MAČIAU JO AKIS! NEATSISIŲSTI! MAČIAU KAIP SENO AKYS!
Spider Game- Spider Superhero Orai sxz
Labai geras žaidimas! Man tai patinka!
Aš esu 8 metų amžiaus. Perskaičiau komentarą, kuriame buvo rašoma, kad jie matė vyrą jo akyse, o aš to nematau, bet aš pamačiau kažką jo akyse ir negaliu suprasti, kas tai yra.
Talking Ginger Underholdning zgkl
ĮSPĖJIMAS NEATSISIŲSTI ŽAIDIMO JOS PAVOJINGUMAS VAIKINAS YRA KAČIŲ AKYS, JIS YRA HAKERIS IR TAVE STEBIA
Kartais super, o kartais blogai
nerelu
Šia programa smagu naudotis! Šia programėle žaidžiau turbūt nuo 12 metų, spėčiau, žaidžiau ir kituose elektroniniuose įrenginiuose. Turiu tikrai įdomių dalykų, kuriuos mėgstu daryti. Be to, galvoju padaryti keletą juokingų dalykų!
Talking Ginger መዝናኛ qzvv
As labai isigandau nes jeigu jus ijunksit ta laikrodi paziurėkit į jo akis ciut necypiau prasau nesiuskit plz😣😖😫🙅🙅🙊👀👎👎
Žinau, kad įsilaužėliai pažiūrėję atidžiau pamatysite lėlės veidą
Gal jūs išprotėjote? Tas Ginger labai mielas :-) Ei kvaileliai ten nėra jokio vyro vienas parašė kad ten kažin kas sėdi ir visi kaip tas Ginger pamėgdžiojat tai jūs visi kurie kopijuoja tai jūs esate tas vyras!!! :-(Jolita tu ne vienintelė :-)
Fainas idomus
Labai geras ir linksmas zaidimas nors vaikiskas bet labai fainas.
PAŽIŪRĖKITE Į GINGERS EYES YRA KAMBARYS SU LANGU AKYSĖJE, PAŽIŪRĖTAS, KAD YRA KAMBARYS SU LANGU JO AKYSE, IŠ KARTOJI IŠTRINAU PROGRAMĄ, TODĖL NEATSISIŲSKITE ŠIOS PROGRAMOS JI KRAUPU!!!! ŽIŪRĖJAU Į GINGERĄ IR NIEKO nesakiau PO 2 MINUČIŲ IŠgirdau gilų balsą, kuris skambėjo iškreiptai, SEKUNDĖS DALIS GIRDEDAU BALSĄ IR JIS MANE ATŠALĖJO, IR BUAU KAIP „NOPE NOPEPEPETH IMTHISTOIMTH IMTHID. DABAR"!!!!
Paziurekite nuotraukas virs komentaru ten labai aiskiai matosi vyras ir langas . Nepatariu siustis . Ir seip geimas yra nuobodus
Visi sako, kad šis žaidimas tave persekioja. Jei jis jus persekiotų, jie jau būtų jį pašalinę. Šiaip ar taip, man labai patinka šis žaidimas, jis labai smagus
Nesigailiu kad siunciaus geras zaidimas
Perskaičiau visus šitus komentarus kiek galejau kaikurie sako sedi vyras, o kai kurie sako kad nesedi vyras. Tai va man net pašiurpo oda kai paraše kad ten yra žmogus taigi nusprendžiau pasisaugoti ir neaisiusti šito žaidimo. Bet žmonės patikekit man kai valo dantis ten tikrai matosi langas kaškoks:'( aš pamačiau net nesiusdamas šito žaidimo tai sakau PASISAUGOKIT!!!!!!!
Man tai nepatinka tai bloga kokybė visų pirma nėra ką veikti, manau, darau kažką panašaus į Mano kalbantis Tomas/Mano kalbanti Andžela
LABAI PATIKO