Post by miconhadampbeen on Mar 8, 2022 23:05:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از کلیدها را مود کنید ▞▞▞
▞▞▞ Fall.io - Race of Dino 2022 version ▞▞▞
این بازی خوبه ولی نمیشه با دوستان بازی کرد😔
من این بازی را دوست ندارم چون دانلود نمی شود
گاییدمت اون کص قشنگتونو همش تبلیغات میاره همش میاره وست بازی پنج نفر میمونن میخای بری مرحله بعد تبلیغ نشون میده ای من ریدم دهنت
Faltou a opção de seguir or amigo para jogar junto
Flip Diving Športové hry qby
این یک بازی 2 ستاره است
بازی بشمم و من گوگل PLAYNصب 2000000000000000000 را سال بازی درسال 35:19
این واقعاً شگفتانگیز است که همه شما باید این برنامه را دریافت کنید و همچنین من به آن نمره 4 دادم زیرا همیشه میبازم و ناراحتم میکند، اما خوب است فقط خداحافظ بچهها، اما 1 چیز دیگری که باید بگویم این واقعاً خوب است و شگفتانگیز است که همه باید دریافت کنید. متاسفم که دوبار این را گفتم، این فقط شگفت انگیز است، بنابراین فقط این برنامه را دریافت کنید و آن را بوم بازی کنید و خواهید دید که حق با من بود. با تمام بدن خداحافظی کردم
خیلی بازی خوبیه
آهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
شما دو نفر که میگید ps4 ps5 دارید بما چه و می گید توش فال گایز رو دارید پس چرا میاین تو ورژن مبایل میاید میگید خوبه
بچه های پاییز اورجینال🥵 اما ویرایش شخصیت
این بازی واقعا خنده دار و لذت بخش است اما تبلیغات بیش از حد برای بازی است، ما می دانیم که توسعه دهندگان برای بهبود بازی به پول نیاز دارند اما این بازی تبلیغات بسیار زیادی دارد که باعث می شود لذت لذت بردن از این بازی کمتر شود.
Stumble Guys Free CH
بازی بسیار خوبی است اما چیزی که من دوست ندارم این است که بازی آفلاین است و سطوح پاییزی زیادی ندارد بچه ها در کل بازی بسیار زیبا و آرامش بخش است
۱ اینکه این بازی به نسبت برای یک سری بازیکنان عالیه ۲ خانم کمالی شمایی که میگی ps5 داری به ما چه ما خودمون و همه مردمی که تو فروشگاه پلی استور هستن کیس دارن و ایکس باکس دارن و پلی ایستیشن دارن اما هیچ کدوم نمیان پز بدن عین عین. تو لاشی
همه چی خوبه فقط optiin رو اضافه کن تا با دوستت بازی کنی🥺 و بعد از هر دور تبلیغ نده🤬
بهترین بازی جهان من اژدهای سیاه و سفید دارم با شاخ سیاه و سفید و ۶ تا شکلک خریدم حتما دانلود کنید
عاشق این بازی اما تبلیغات زیادی وجود دارد
بازی خوبی است اما تبلیغات بسیار آزار دهنده هستند
عاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی عالی😍😍😍😘😘😘😘😘😘
همچنان خراب می شود اما واقعا سرگرم کننده است
برنامه خوب
هیئوسو
ای کاش آفلاین بود خیلی جدی هستم
من نمی توانم به شما بگویم که این بازی چقدر شگفت انگیز است بازی شگفت انگیز OMG اما کمی مشکل دارد گاهی اوقات گیر می کند اما وقتی دوباره بازی را روشن می کنم خوب نیست.. کاراکترها خیلی خنده دار هستند که اینجا و آنجا سقوط می کنند. BEST بازی در زندگی من متشکرم
عالی هست
این بازی خیلی باحال است، اما لطفاً آن را چند نفره کنید، من دوست دارم با بازیکنان واقعی بازی کنم، به همین دلیل است که بابت گوش دادن به ضربه مشت 💨🤜💥🤛💨
خوبه بد نیست ولی بهتر هیچه
دو نفری که ادعای داشتن PS 4 و 5 دارن اختلالات روانی دارند و از تیمارستان فرار می کنند اگر این دو فرد را دیدید فورا تماس بگیرید و بله رو بزنید تا اگر تحت تعقیب قرار بگیرید این دو دیوانه برای همه اینها باشد 😂
این خیلی سرگرم کننده است
بازی بسیار خوبی است اما بازیکنان بسیار آهسته راه می روند و لطفاً پرش دوبل را اضافه کنید من 4 ستاره می دهم
بازی خوبی است اما به روز رسانی جدید چگونه است
خوب
دم سازنده دبل گرم 😂😍😘
بعد از اینکه تبلیغات بازی متوقف شد، بازی گیر کرد، بنابراین من باید تلفنم را مجددا راه اندازی کنم لطفاً این مشکل را حل کنید
در مجموع بازی خوبی است، فقط ای کاش طعنه می زد و سپس بازی همچنان مرا در اواسط راند بیرون می کند
بازی خوب است اما فقط از 2-3 نقشه خسته می شود. یه نقشه جدید بیار
من با لپ تاپ بازی می کنم بنابراین نمی توانم به هیچ سمتی بپرم.
فکر کردم آنلاینه ولی فقط ربات هست🤒
دروغ نگویید این بازی برای ما بدترین بازی است زیرا تاخیر زیادی دارد و مشکلات زیادی دارد و وقتی بازی می کنید نمی توانید با دوستان خود بازی کنید و در کل بازی خوبی نیست اگر می خواهید چیزهای جدیدی را امتحان کنید. سپس آن را امتحان کنید، اما من توصیه نمی کنم ...
بنابراین من واقعاً بازی را دوست دارم اما وقتی بازی دوم را بازی کردم تقریباً 30 دقیقه ثابت بود و هنوز کار نمی کرد. اما بازی اول خوب بود، به همین دلیل است که من شما را دو ستاره دارم.
من این بازی را دوست دارم اما من 4 ستاره bucuse می دهم، فکر می کنم شما باید صفحه بازی را بهبود ببخشید و پیشنهاد می کنم شیرجه را در بازی اضافه کنید با تشکر فکر می کنم شما نقد را نخوانید فقط شما ربات همه نظرات را یکسان دارید
این بازی خیلی هیجان انگیزه و میخوام بهتون بگم کپی از stumble guys هست اما stumble guys از این بازی بدتره پس بهتون میگم نصب کنید...... بازی خیلی جالب و هیجان انگیز..😃
فقط حوصله ام سر رفته بود
من دیگر تبلیغات نمی خواهم من عاشق تبلیغات نیستم از بازی fall.io race of dino متنفرم
4 ستاره میدم چون یه دست بازی کردم اول شدم و اینکه الان آنلاینه یا آفلاین